„Слушайте ме внимателно, знам какво ще се случи. ЦСКА прави равен с Левски, бие Лудогорец и е шампион“

7 Dni Sport13.03.2023
ФК ЦСКА 1948 - ЦСКА, Ивайло Чочев

Бившият футболист и директор на ЦСКА Георги Илиев коментира поредната победа на „армейците“ и шансовете им да спечелят титлата на България.

„Казах ви, че мачът с ФК ЦСКА 1948 ще го спечелим. Слаб мач, между другото. Не ми харесва това, че ЦСКА започна с един българин в състава. Това не е добре. Хубавото е, че взехме трите точки.

Всичко за ЦСКА върви по програма – приближаваме се до титлата. Ще бием Лудогорец на „Армията“, а с Левски ще завършим наравно. Лудогорец хич не са добре, за 12 години по-слаби в защита не са били.

ФК ЦСКА 1948 игра прилично за трети в класирането, нормално, те може би прибързаха с махането на Любо Пенев. Не забелязвам някаква съществена промяна при тях, откакто Любо си тръгна.

Сега се задава мач със Спартак (Варна). Никой да не се плаши, печелим с два гола разлика. Ако ЦСКА се плаши от Спартак, къде сме тръгнали. Това е мач като от турнира за Купата на България. Все едно ти се е паднал отбор от „Б“ група, трябва да спечелиш мача. Един малък празник“, заяви Майкъла пред „Спортал“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ