Теодора Андреева – Андреа: Време е да кажа как постъпи майката на децата на Кубрат – Розали с мен – за заплахите и всичко

7 Dni Sport10.03.2023
Screenshot 2023-03-10 at 9.45.29

Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с когото имаха връзка дълги години.

Певицата призна, че е останала с позитивни чувства към бившия си. Дори поддържали връзка, тя искала да бъдат приятели, да си помагат, да се подкрепят.

„Това че аз може да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – това е супер, това е страхотно! Но имам и агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца”. Тя каза още, че Кубрат Пулев вече е баща на две деца, смята, че и тя трябва да продължи напред и да гледа собственото си развитие.

„Петнадесет години той е бил там – бил е слушател, зрител. Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!” – не скри певицата.


Красива снимка на певицата Теодора Андреева – Андреа на светско събитие, което тя е посетила.

„Ние имаме страхотни приятелски отношения и му пожелавам да бъде щастлив“, сподели още Андреа.

Освен това певицата сподели, че актьорското майсторство много ѝ харесва и мечтата да режисира филми един ден.

„Предлагали са ми роли, но непосредствени роли не ми се играят, второстепенни роли не ми се играят“, каза Андреа, цитирана от от колегите от „ХотНюз.бг“.


Андреа в много щастлив момент от своята кариера, когато получава поредна заслужена награда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ