„Андрей Йорданов в ЦСКА. Here We Go. По този начин се гради шампионски „армейски“ тим.“

7 Dni Sport08.03.2023
Лудогорец - Пирин Благоевград, Гонсало Авива - Пипа, Андрей Йорданов

ЦСКА се намира на върха на таблицата в родната efbet Лига с 4 точки пред разклатения тим на Лудогорец. Това се случи след, като „червените“ пропуснаха да победят Локомотив Пловдив като домакин на стадион „Българска армия“, но след това Пирин Благоеград успя да победи разградчани като гост на „Хювефарма арена“.

Един от героите за Пирин Благоевград бе Андрей Йорданов, който вчера даде интервю пред колегите от „Тема спорт“, в което изрече думи, които се харесаха много на „армейците“ и дори феновете се размечтаха, че това момче, което е потомствен „армеец“ може да се озове в „Борисовата градина“ съвсем скоро.

„Да, разбира се. Аз обичам мачовете с Левски, защото винаги, като юноша дербито е било най-важно за мен. Сега преди мача в Разград всички смятаха, че Лудогорец отново е на точка зад червените. Щастлив съм, че развалихме сметките и се надявам да сме помогнали на ЦСКА да стане шампион. Цялото ми семейство мечтае това да се случи.“, каза по темата ЦСКА Андрей Йорданов.

Той е племнник на Евгени Йорданов, който има на сметката си 83 мача за ЦСКА и 23 попадения.

„Взимайте Андрей Йорданов в ЦСКА веднага на лято. Така се прави и гради шампионски „армейски“ тим. Взимат се млади момчета с хъс и потомствена връзка с емблемата. Знаят какво се изисква от тях и при малко шанс и много доверие след време ще са истински стълбове в „червения“ гигант“, пише Асен Лопанджиев – фен на ЦСКА в една от групите по повод думите на младия играч на Пирин Благоевград.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ