ЦСКА подписа с нов партньор, обяви го и му благодари за силната подкрепа

7 Dni Sport06.03.2023
ЦСКА - Пирин Благоевград, Отбор

ЦСКА се довери на доказаните хранителни добавки Zinzino за постигането на балансирано хранене и засилването на имунната защита, съобщиха от клуба.

Ето съобщението от „армейците“:

„Здравето на нашия отбор и перфектната кондиция са приоритет за нас. Затова, запознавайки се с иновативния и научно доказан подход при определянето индивидуалните нужди на всеки футболист и чистия произход на продукта, взехме решение за партньорство със световната компания за натурални хранителни добавки – Zinzino.

Какво представлява продуктът?

Съдържанието на добавките включва 60% чисто рибно масло, придобито от дребна, уловена в дивата природа риба, 40% първокласен, необработен зехтин с полифеноли, придобити от маслини преди брането им, както и минимално количество витамин D3 с естествен произход. Полифенолите от маслини, придобити преди обработка, са еквивалентът на растителна основа на антиоксидантите, естествено открити в рибата. Антиоксидантите предпазват клетките в тялото, като поддържат мембраните гъвкави, за да абсорбират хранителните вещества. Съчетавайки полезното действие на всички тези натурални компоненти, Zinzino поддържа съотношението между Омега 3 и Омега 6 в организма в пълен баланс.

Как се постига индивидуалният подход?

Преди приемането на добавката всеки преминава кръвен тест, който се изпраща в специализирана лаборатория в Норвегия. Група експерти разчита данните, след което съставя индивидуален хранителен план и дозира приема на добавки, според личната нужда. В края на приема на добавките се прави повторен тест, който да покаже какъв е напредъкът и доколко е постигнат балансът в организма.

Можем ли да се доверим на продукта?

Изцяло натуралните добавки на Zinzino са одобрени от програмата Informed Sports на Антидопинговия център. Те са сертифицирани от световни агенции по храните, включително и Европейския орган по безопасност на храните към Европейския съюз, както и покриват стандарта на Европейската агенция по медицина. Те са стриктно проверени за ГМО, токсини, захар, соя и глутен.

Кой друг разчита на Zinzino?

Десетки спортисти и отбори също се доверяват на добавките. Примери са Славия Прага, Хееренвеен, Спартак Търнава, БК Жалгирис, Националният отбор по баскетбол на Естония и други.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ