Зико проговори за „Колежа“ и срещата със Зингаревич

Здравко Димитров

Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес ситуацията около стадион „Христо Ботев“. Зико за пореден път бе категоричен, че ще спази закона и решението на Общинския съвет относно чаканато от строителя възлагателно писмо, пише Plovdiv24.bg.

„Общинските съветници ги достраша да гласуват на комисията. Когато трябва да се носи отговорност, не е толкова лесно. Ще спазваме закона. Още в петък се обадих на архитекта да преработи проекта, както искат по точка 3 и да се уточни етапността. Тогава пак ще викнем комисията, за да видят какво сме направили и тогава ще бъде издадено възлагателното писмо. Спазвам закона и решението на общинския съвет“, заяви пред медията Здравко Димитров.

„Не съм давал никакви обещания на Зингаревич. Една среща съм имал с него, когато бях в болнични. Тогава даже бях със счупена ръка. Нещо комуникацията е сбъркана, защото парите тогава се отпуснаха. Няма как тогава да е завършен стадионът. Има някаква грешка“, допълни още кметът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ