Нападателят на ЦСКА – Дауда Бамба отново се контузи, влезе в лазарета

7 Dni Sport06.03.2023
Славия - ЦСКА, Дауда Бамба

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба за пореден път пропусна двубой заради травма.

Той имаше чудесна възможност за първи минути през пролетта при отсъствието на Браян Морено и лошото кондиционно състояние на Лазар Туфегджич, които бяха болни с висока температура през седмицата. Вместо това обаче котдивоарският нападател почувства болки в крака в навечерието на срещата и отпадна от групата на армейците.

Както е известно, израсналият в Норвегия 28-годишен футболист претърпя операция на коляното в средата на ноември и не успя да вземе пълноценно участие в зимната подготовка на тима. Той все пак игра в две от контролите, но все още не се е завърнал в официален двубой. Попадна в групата единствено при победата с 1:0 над Септември, но остана неизползвана резерва.

За последно Бамба бе на терена в 12-ия кръг при успеха с 2:1 над Пирин на 3 октомври. През сезона пък взе участие в общо 8 мача във всички турнири, в които вкара един гол – за 1:0 над Спартак Варна в морската столица.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ