Ще приключи ли негативната серия на Левски с победа в Пазарджик?

Черно море - Левски, Отбор

Левски гостува на Хебър (Пазарджик) в среща от 22-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик започва в 14:15 часа, а “сините” ще търсят първа победа от 11 мача насам в първенството.

Защитникът на Левски Цунами е под въпрос за днешното гостуване на „сините“. Бразилският футболист пропусна вчерашното занимание на тима на Станимир Стоилов заради травма в областта на лицето. Както е известно, последните тренировки на „сините“ пропусна и опитният вратар Николай Михайлов, който беше повален от вирус в началото на месеца. Офанзивният играч на Левски – Ивелин Попов ще пропусне гостуването на новака в елита. Бившият капитан на националния отбор ще бъде наказан за него. Срещу Лудогорец Попето получи петия си жълт картон от старта на кампанията.

В същото време старши треньорът на Хебър Владимир Манчев ще бъде принуден да направи поне две промени в титулярния си състав за днешния мач. Специалистът няма да може да разчита на Венсан Марсел и Георги Вълчев. Двамата получиха петите си жълти картони от началото на сезона и ще трябва да изтърпят наказание от една среща.

Поглеждайки към класирането, Левски се намира на седма позиция, изоставайки на три точки от Топ 6. Хебър пък ще се бори за своето оцеляване до края на сезона. Пазарджиклии заемат 14-а позиция от 16 тима.

efbet Лига, 22 кръг:

ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) – ЛЕВСКИ

Вероятни състави:

ХЕБЪР: Дебърлиев, М. Михайлов, Осира, Хаджиев, исуф, Серано, Маружин, Божурин, Търтов, Хамдиев, Валпорт

ЛЕВСКИ: Андреев, Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами, Краев, Кръстев, Стефанов, Роналдо, Ел Джемили, Рикардиньо

Стадион: „Георги Бенковски“, Пазарджик
Съдия: Георги Гинчев
Начало: 14:15 часа


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ