Славия ще се опита да се върне на победния път във Враца, Чико започва титуляр за Ботев

Славия - Ботев Враца, Радослав Кирилов

Oтборите на Ботев (Враца) и Славия ще премерят сили в двубой от 22-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион „Христо Ботев“ стартира в 12:00 часа.

„Белите“ излизат на поправителен, след като в последните два кръга допуснаха загуби от Лудогорец (1:2) и от Хебър (0:1). Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че поражението от състава на Владимир Манчев вече е забравено, като добави, че се надява футболистите да са научили своя урок.

Столичани успяват да задържат своето място в Топ 6, като са само на три точки пред Левски. При Славия няма проблеми с контузени и наказани играчи, като леки болежки е имал само Иван Минчев, но и той ще е готов за двубоя във Враца.

Домакините пък влизат в сблъсъка след загуба с 1:2 от Спартак (Варна). Врачани са на 12-о място във временното класиране. Очаква се за пръв път като титуляр да започне опитният футболист Момчил Цветанов.

Треньорър на Ботев Даниел Моралес се надява футболистите да покажат силната игра от последното домакинство, когато отборът победи с 1:0 ФК ЦСКА 1948.

„Ако повторим играта от предишното си домакинство срещу ЦСКА 1948, се надявам, че пак можем да спечелим“, заяви Моралес.

efbet Лига, 22 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) – СЛАВИЯ

Вероятни състави:

БОТЕВ ВР: Костов, Фераресо, Фелипе, Меси, Мендоса, Цветанов, Ивайлов, Георгиев, Маринов, Сербер, Переа

СЛАВИЯ: Вуцов, Томбак, Йеленкович, Виячки, Соарес, Минчев, Стоянов, Иванов, Добрев, Тасев, Николов

Стадион: „Христо Ботев“, Враца
Главен съдия: Кристиян Колев
Начало: 12:00 часа

Източник: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ