„Да потвърждавам, новината за бившата на Кубрат Пулев – Теодора Андреева – Андреа отговаря на истината“

7 Dni Sport01.03.2023
Screenshot 2023-03-01 at 17.35.03

След като Андреа не ѝ провървя с Кубрат, фолкдивата успя да просълзи своите фенове със страхотно пожелание към своята майка, която скоро имаше рожден ден.

Досега тя не е показвала много фотоси на своето семейство, но с този пост във Фейсбук изненада и трогна стотици нейни почитатели. Ето какво написа в своята официална страница във Фейсбук:


Мила снимка на семейството на Андреа, която тя сподели със своите последователи и приятели.

„Честит рожден ден, мамо! Желая ти да бъдеш много здрава, щастлива и винаги да бъдеш себе си, а това значи силна, непоклатима и мъдра! Благодаря ти за всичко и най-вече за това, че винаги си до мен“. 

Андреа показа няколко снимки, на които позира със своите родители и брат си, което доказва колко силна е връзка има помежду им. Оказва се, че майка ѝ и баща ѝ са били на всеки неин рожден ден, дори на тези, които е празнувала в нощни клубове. Радостен факт е, че не ги изключва от празненствата с приятели и държи винаги на тяхното присъствие.

Андреа все още не е намерила човекът до себе си, след раздялата с Кобрата. Тя мечтае за сплотено семейство, точно както е нейното собствено. Дано успее да намери човек, с когото да се разбират и уважават.

Междувременно обаче близките на Андреа споделят под сурдинка, че е истина новината, че певицата този път е продължила напред.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ