Глобиха капитана на Левски с 500 лева, няма да играе един мач

Владислав Иванов

Капитанът на Левски София Владислав Иванов бе наказан с лишаване от състезателни права за една среща и глоба от 500 лева след двубоя с Нефтохимик 2010, провел се на 20 февруари.

„Установено е от документа R4, че е допуснато от страна на ВК Левски, и в частност от неговия капитан Владислав Иванов, грубо отношение – блъскане към Георги Ганчев-оператор на системата за видеоповторение и отправяне на заплахи и обидни думи. Съгласно Чл.20, ал.1, т. 10 от ДП се налага наказание на капитана на ВК Левски – Владислав Иванов, лишаване от състезателни права за една среща и глоба в размер от 500 лева“, е решението на Дисциплинарната комисия.

Припомняме ви, че глоба в размер на 250 лева бе наложена от НВЛ на старши треньора на Левски София Николай Желязков. Причината – отказ да даде интервю пред ТВ-оператора, излъчващ срещите от шампионата на Ефбет Супер Волей след срещата на 20 февруари между ВК „Левски София“ – ВК „Нефтохимик 2010“.

Снимка: Национална волейболна лига


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ