Двама страхотни българи на “Странджата” днес, 95 лева е билета за целия турнир

Кирил Русинов

Радослав Росенов и Кирил Русинов откриват програмата в третия ден на Международния турнир за купа „Странджа“.  Още в първите мачове от следобедната сесия двамата ще се боксират в зала “София”.

Росенов е 5-кратен европейски шампион при подрастващите и носител на трофея от миналата година, ще се изправи срещу австралиеца Фред Зива. Мачът им в категория до 60 килограма е първи на ринг Б и започва от 13:00 часа. Успоредно по това време, но в категория А Русинов ще играе втората си среща на турнира.В категория до 63.5 килограма той ще боксира с друг австралиец – Макс Маклъри.

Програмата на следобедната сесия включва още три български мача. В деветия двубой от списъка Уилиам Чолов (75) ще срещне Вахтан Харутюнян (Армения). В същата категория Рами Киуан ще закрие програма на ринг А срещу индиеца Сумит. На ринг Б Йордан Морехон (+92) ще се изправи срещу Мохамад Абдулаев (Азербайджан) в 12-ия сблъсък от сесията.

Във вечерната програма, с начало  18:00 часа, своето участие на турнира ще започне и Станимира Петрова (54). Световната и европейска шампионка, която е 3-кратен носител на купата ще боксира в трети мач на ринг А с бразилката Татяна Чагаш. В шестия двубой на ринг Б Аслъхан Мехмедова (60) ще мери сили с Ана Джени (Швейцария).

Билети за турнира могат да се закупят както от входа на зала „София“, така и в мрежата на URBO. Цените за отделните дни варират от 20 до 30 лева. Желаещите могат да закупят входен талон и за всички дни, който е на цена 95 лева. Деца и ученици ще влизат безплатно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ