Левски урежда мач с представител на Ла Лига за специален повод

7 Dni Sport22.02.2023
Пирин Благоевград - Левски, Отбор

Левски е в процес на преговори за провеждане на приятелски мач по случай 80-годишнината от рождението на Гунди. Легендарният Георги Аспарухов е роден на 4 май 1943 година. Съвсем скоро от леярната трябва да излезе паметникът на Гунди, а идеята е на Levski Family. На IBAN: BG84IABG80981002323900 в Интернешъл Асет Банк АД Национален клуб на привържениците на Левски се надява на дарения за довършване на инициативата.

Контролата трябва да се проведе през май, а контактите са с отбори от Ла Лига.

Преговорите се водят от компанията спонсор на Левски. Родният букмейкър е първият официален партньор на LaLiga в рамките на Европейския съюз. Регионалният делегат на LaLiga Хесус Писаро и легендата на испанския футбол Луис Гарсия – посланик на Примера дивисион, бяха в София, като бившият играч на Ливърпул бе на “Герена”, където получи фланелка на Левски.

За този приятелски мач се работи от около три седмици. Тогава обаче от Левски се надяваха клубът да завърши преговорите със “Спорт Рипъблик” и на практика обезпечаването на приятелския мач с испански отбор нямаше да е проблем. След изявлението на Драган Шолак за неуспешен край на преговорите, на “Герена” броят всяка стотинка и не е ясно как точно ще бъдат платени път и престой на испанския съперник. Предполага се, че ако всичко с намиране на съперник бъде наред, от Palms Bet ще се погрижат за този разход. В момента спонсорът и собственикът на клуба Наско Сираков правят непрекъснати срещи и сондажи, за да уредят ново разсрочване на дълговете на сините към НАП, а наближава и дата за месечни заплати.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ