Пирин с важна информация за състоянието на Венцислав Бенгюзов

Венцислав Бенгюзов

Ръководството на Пирин (Благоевград) разясни какво е състоянието на опитния полузащитник Венцислав Бенгюзов, който се контузи и напусна принудително при равенството с Левски (1:1) в неделя.

„Полузащитникът на Пирин Венцислав Бенгюзов, който бе заменен в 73-ата минута на домакинската среща от последния кръг на Първа лига, ще продължи нормално подготовката си за двубоя с Черно море в понеделник, 27.02., на стадион „Христо Ботев“. Причина за смяната на Бенгюзов във въпросния мач е лека мускулна травма, която няма да му попречи да тренира пълноценно в следващите дни“, се казва в официалното изявление на „орлетата“.

В Пирин (Благоевград) дадоха още една сериозна жертва – защитникът Христофор Хубчев. Той беше изнесен на носилка от терена във въпросната среща, а при прегледа в болницата се оказа, че е с три счупени ребра и увреден бял дроб. Все още Хубчев е в болницата и няма яснота кога ще бъде изписан.

Това не е всичко за благоевградчани, които са в зоната на изпадащите и се борят за елитния си статут. Отделно от това, собственикът Пол Белогур се оттегли, а футболистите не са взимали заплати три месеца.

Снимка: Официална Фейсбук страница на Венцислав Бенгюзов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ