Eто я красивата страна на спорта – освен успешна волейболистка на ЦСКА, тя е вече атрактивен и търсен фотомодел

12

Кристиана Петличка е олицетворение на красивата страна на спорта. Бившата волейболистка набързо успява да се превърне от незаменим център на ЦСКА в атрактивен и търсен фотомодел. Наскоро моделът се завърна от ревю в Мюнхен, където представи новата колекция на италианска марка.

„Модата е доста шифорокспектърна професия. Хубавото е, че можеш да обиколиш целия свят и е уникално“, сподели Кристиана Петличка в студиото на „България сутрин“.

От 3 години красавицата е спряла с волейбола, но признава, че играта ѝлипсва. Поддържа тялото си с тренировки във фитнеса и парка, но за нейно съжаление не ѝостава време да се върне във волейболната зала.

„Спортът ми е дал много, с удоволствие бих влязла пак на терена. Модата дойде като гръм от ясно небе при мен и съм много щастлива от това. В чужбина постоянно съм заета през деня, имам кастинги. Запълва доста голяма част от живота ми, но не е само това. Може да опознаеш различни култури, виждаш различни държави“, сподели Кристиана пред Bulgaria ON AIR.

Петличка подчерта, че дисциплината от спорта много ѝ помага в модата и това се оценява. Поддържа приятелство с няколко момичета от волейболната си кариера и не смята, че бившите ѝ съотборнички гледат на нея с други очи.

Кристиана Петличка ще остане в България три седмици, след което заминава за месец и половина в Милано.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ