Хебър с важна информация за домакинствата си

Стадион Георги Бенковски

От Хебър обявиха нови регламенти относно провеждането на домакинските мачове на отбора на стадион „Георги Бенковски“ до края на сезона.

„От понеделник до края на полусезона, домакинските ни мачове ще се провеждат с няколко нови регламента, свързани с организацията и провеждането на срещите:

Билетите ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще има обозначен сектор, блок, ред и място на седалка.

Децата до 14 години ще влизат безплатно, но с придружител, който трябва да попълни декларация. Родителите, настойниците и попечителите, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за конкретното дете трябва да попълнят и подпишат по възможност предварително въпросната декларация, която можете да откриете тук:

Друга важна подробност е свързана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има забрана за внасяне на стадиона. За ваше улеснение ще има осигурени безплатни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на стадиона!

Очакваме ви“, гласи съобщението на пазарджиклии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ