„Левски да фалира? Глупости. Станимир Стоилов подписа договора, финансова мощ на „Герена“.“

7 Dni Sport17.02.2023
Станимир Стоилов,

Левски се държи, като клуб който е далеч от фалита и това много радва привържениците.

„Сините“ уредиха четвъртото си ново попълнение по време на зимния трансферен прозорец. В петък на „Герена“ ще пристигне мароканецът Джавад Ел Джемили. 20-годишното крило идва от кипърския Акртирас. Той ще премине през задължителните медицинки прегледи и ако всичко при тях е наред, ще подпише договор със сините.

Двете ръководства са постигнали споразумение по трансфера, като клубът от Острова на Афродита ще си запази 20% от бъдещ трансфер на играча. Преди това на „Герена“ бяха привлечени Кристиан Димитров, Асен Чандъров и Рикардиньо.

Новината за преговорите на Левски с Акритас за Джавад Ел Джемили бе съобщена от „Тема Спорт“ на 21 януари. Крилото бе дал съгласието си за преминаване на „Герена“, но двете ръководства не успяваха да постигнат съгласие. Разговорите вече са завършили с положителен край и 20-годишният играч напуска тима, воден от Бруно Акрапович и ще облече екипа на сините. За последно юношата на Еспаньол игра на 10 февруари при равенството 1:1 на Акритас като гост на АЕК Ларнака. Ел Джемили бе на терена 77-минути и бе заменен от бразилеца Дани Араухо. Атакуващият футболист се намира в отлична форма и взе участие в последните три двубоя на кипърския тим. Преди това той бе извън състава за две срещи заради преговорите с Левски.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ