Ултрасите на Пирин: Да напълним стадиона, за да помогнем на клуба ни!

Пирин фенове

Феновете на Пирин от „Пирин Ултрас“ призоваха за обединение в името на „орлетата“. Благоевградският тим на практика остана без собственик преди по-малко от 24 часа, когато американският бизнесмен Пол Белогур обяви, че подарява акциите си на Общината.

Привържениците на югозападния тим желаят в предстоящия мач с Левски да напълнят „Христо Ботев“ и по този начин в касата на клуба да влязат свежи средства.

Ето позицията на „Пирин Ултрас“, разпространена в социалните мрежи:

Пиринци, най-важното сега е да напълним стадиона, за да помогнем на клуба ни!

Цената на билета ще бъде 12 лева, нека всички подкрепим орлетата в неделя и да защитим честта на Пирин и на областта. Много е важно в касата на клуба да постъпи голяма сума от билети, което ще ни помогне да оцелеем, докато се намери нов собственик или спонсор. Нека всички, благоевградчани, които са в чужбина или по други краища на страната и нямат възможност да посетят мача да закупят онлайн билети.

Призоваваме футболистите към пълно себераздаване в този мач. Нека покажем, че на цяла България, че орела е най-опасен, когато е ранен.

Сега е момента да бъдем единни. НИЕ СМЕ ПИРИН!

Снимка: Фейсбук страница Пирин Ултрас


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ