Истината за автомобилната катастрофа с Лилия Семкова от „Фермата 8“ по път към „бТВ“

7 Dni Sport14.02.2023
Screenshot 2023-02-14 at 16.17.25

Лилия Семкова претърпя катастрофа на път за телевизионно интервю в предаването „Преди обед“ по bTV. Тя трябваше да представи най-новия си проект, озаглавен „Молитва за любов“. Избрала е този ден, тъй като се празнува Деня на виното и любовта.

Певицата не успя да се появи в студиото, а от екипа на предаването информираха, че Семкова е добре след инцидента. Това бе потвърдено и от музиканта Марко Маркович, който разказа за съвместната си работа с Лили.


Красивата Лилия Семкова, със селфия, в което демонстрира своята естествена хубост.

„Благодарим на всички, които пишат постоянно и се интересуват как е Лили след катастрофата! Бихме искали да ви успокоим, че тя е добре и се е разминала само с уплаха. Щетите са само материални, слава Богу! Лили претърпя инцидент тази сутрин, на път за предаването „Преди обед“, където трябваше да гостува с Марко Маркович, за да представи новата си песен „Молитва за любов“. Автомобилът на певицата се хлъзва, превърта се три пъти и се озовава в канавката. За щастие каращи след нея шофьори спират, за да помогнат.

Към момента всички планирани гостувания на Лилия в медиите близките ден-два се отменят“, пишат от пиар екипа ѝ във Фейсбук.


Магична снимка на красивите Лилия Семкова и Веселка от „Фермата“, двете бяха близки във формата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ