Вълшебният стрелец: ЦСКА е впечатляващ, Тобиас Хайнц ще вкара в следващия мач

7 Dni Sport14.02.2023
Петър Жеков

Легендарният голмайстор на ЦСКА и Берое Петър Жеков изрази задоволството си от дебюта на Тобиас Хайнц срещу Берое и победата на „армейците“ с 4:1 в Стара Загора.

Вълшебния стрелец припомни, че след привличането на норвежеца прогнозира, че той ще се представи силно у нас:

„Щом е бележил толкова много на този студ в Норвегия, значи със сигурност ще успее и в България. Тук са много по-добри условията. И там този Хайнц е вкарал 15 гола! Няма шанс да не вкара поне толкова и тук“, заяви Жеков в началото на януари.

„В Стара Загора не се гостува лесно. Винаги домакините искат да се докажат по най-добрия начин срещу теб. Знам това от личен опит. Затова и да вкараш 4 гола като гост на Берое е впечатляващо. Треньорът Илич трябва да бъде поздравен за смените, които направи и че пусна новия норвежец Хайнц. Казах ви, че това момче е класно. Бях сигурен и още в първия мач го доказа. Очаквам още в следващия кръг срещу Ботев Пловдив на „Армията“ да отбележи и първия си гол за ЦСКА“, прогнозира Жеков пред колегите от „Тема Спорт“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ