Победи във Втора лига за дублиращите отбори на Лудогорец, Ботев Пд и ЦСКА 1948

Лудогорец дублиращ отбор

Вторият отбор на Лудогорец се наложи над Миньор Перник в мач от 18-ия кръг на Втора лига с 1:0. Единственото попадение за разградчани бе реализирано в 15-ата минута от Якуб Пиотровски.

Лудогорец използва Дени Групер, Жоржиньо, Игор Пластун, Матиас Тисера, Георги Терзиев и Якуб Пиотровски. Вторият отбор на разградчани се намира на 7-о място във временното класиране във Втора лига, докато Миньор е 14-и с 20 пункта.

В друг двубой, който се изигра по същото време вторият отбор на друг тим от efbet Лига – Ботев Пловдив, се наложи над Витоша Бистрица с 2:0. След този успех жълто-черните се изкачват до 13-о място с актив от 21 точка, докато Витоша продължава да се бори за оцеляването си, намирайки се на 17-а позиция със 17 пункта.

Вторият отбор на ЦСКА 1948 пък надви Янтра Габрово с 3:1. „Червените“ откриха резултата в 21-ата минута чрез попадение на Светослав Диков, а девет минути по-късно Янтра изравни чрез Добромир Бонев. В последните минути на първото полувреме Марио Топузов реализира за 2:1, а в последната минута на двубоя „червените“ стигнаха и до трето попадение. ЦСКА 1948 е на върха във Втора лига с актив от 38 точки, докато Янтра е на 15-о място с 19 пункта.

Снимка: Официален сайт на Лудогорец


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ