Светльо Петров: Ако бяхме отбелязали дузпата, мачът щеше да тръгне в друго русло

Септември София - ЦСКА, Светослав Петров

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението от Арда Кърджали с 0:1 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Наставникът заяви, че пропуснатата дузпа от страна на Септември е повлияла на футболистите и за това мачът е тръгнал в друго русло.

„Генерални изводи мога да направя, след като изгледам мача отново. Имаме си грешки, които продължаваме да допускаме, те са еднотипни. Ако бяхме отбелязали дузпата, мачът щеше да тръгне в друго русло“, започна наставникът на Септември.

„Това, за което съжалявам е, че в началото на второто полувреме започнахме много добре, а след това вместо да засилим натиска, ние допуснахме няколко индивидуални грешки, които ни разклатиха психиката. Няма да спирам да залагам на младите момчета, днес дебютираха две момчета родени през 2005 и 2007 година“, заяви Петров.

„Искам да виждам добри игри и да спрем да допускаме еднотипни индивидуални грешки. Най-важното е да съхраним Септември в efbet Лига“, завърши старши треньорът на Септември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ