„Жираир, Марселино взех решение за Вас. Изпълнявайте това, което Ви казвам.“

7 Dni Sport10.02.2023
ЦСКА, Тренировка, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян

Офанзивните футболисти Жираир Шагоян и Марселино Кареасо ще останат на резервната скамейка за първия пролетен мач на ЦСКА, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Армейците гостуват на Берое в неделя от 14:15 часа, а Саша Илич е решил да се довери на други изпълнители в офанзивен план.

Както вчера писахме, червената атака ще поведе хаитянинът Дюкенс Назон. Той единствен в състава на 31-кратните шампиони отбеляза повече от едно попадение по време на зимната подготовка – вкара на Шахтьор Караганда (3:3) и Пирин (2:1). В същото време Шагоян и Кареасо не се отчетоха с нито един гол или асистенция, а взеха участие в по 5 контролни срещи.

Основната дилема пред Илич преди неделния сблъсък в Стара Загора е свързана с позицията на десния халфбек. Там той до последно ще избира между Маурисио Гарсес, който е с по-офанзивен профил, и притежаващия доста повече дефанзивни навици Иван Турицов. В защита със сигурност ще си партнира триото Матей – Юга – Християн Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ