Радослав Цонев: В Арда ме приеха много добре, отборът има голям потенциал

7 Dni Sport10.02.2023
Радослав Цонев, Абубакар Тунгара

Новото попълнение на Арда – Радослав Цонев, коментира предстоящия двубой на тима срещу Септември при подновяването на efbet Лига. Той говори за личните си цели и тези на отбора.

„Добре се чувствам, приеха ме доста добре. Надявам се да се сработим. През декември месец ми се обадиха, спортният директор Ивайло Петков и треньорът – Александър Тунчев, реших, че за мен ще е по-добре да направя тази крачка. Отборът има млади футболисти и потенциал да се развива“, сподели той.

„Надявам се да сме готови, чувствам се добре. Направихме една добра подготовка, мисля, че отборът е готов и се надявам да го покажем още в първия мач“, допълни Цонев.

„Очаквам победа, разбира се. Ще ни бъде доста трудно, Септември е един млад отбор, доста мотивиран, знаят за какво излизат във всеки един мач. Времето няма да е най-доброто, теренът също. Ще направим всичко за да излезем победители“, отговори футболистът относно предстоящия мач със Септември в efbet Лига.

„За мен е доста рано да говорим за класиране, нека първо минат няколко кръга и да видим как ще сме с точките. Не знам дали топ 6 ще можем, ще дадем всичко от себе си, важното е да побеждаваме“

„В личен план най-важното нещо да съм здрав, след това да помагам на отбора с моите качества, опит и игра, другото каквото дойде. Не обичам да си поставям цели и очаквания. Работя всеки ден да се развивам“, завърши Радослав Цонев.

Автор: „Диема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ