Германец е „виновник“ за перфектната физическа форма на Николай Михайлов

7 Dni Sport09.02.2023
Левски - Локомотив София, Николай Михайлов

Едно от най-големите светила в световната медицина стои зад перфектната фигура, която демонстрира Николай Михайлов в последно време. Стражът се похвали, че се намира във формата на живота си, а това потвърдиха и колегите му на „Герена“.

За целта обаче Ники спазва специална диета, която е придружена с допълнителни тренировки. И двете са били изготвени от легендата на Байрен – Ханс-Вилхелм Мюлер-Волфарт. Неговите услуги ползват най-големите спортисти на планетата, начело с Юсейн Болт.

Единствено Хосеп Гуардиола не успя да се разбере с култовия германец и дори се опита да го изгони от баварския клуб. Мюлер-Волфарт обаче се завърна с гръм и трясък, след като Пеп напусна Байерн.

Както е известно, отлични връзки с Германия има Даниел Боримиров. Председателят на УC на „сините“ също дълго време е спазвал стриктно диета, която му е била препоръчана като футболист на Мюнхен 1860.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ