„Кирил Домусчиев има защо, да се притеснява от Саша Илич – той знае, за какво става въпрос“

7 Dni Sport08.02.2023
Кирил Домусчиев,

От Фейсбук профила на Лъчезар Бейков – фен на ЦСКА:

„Няколко дни до първия мач в Стара Загора. ЦСКА ще излезе само и единствено за победа, така трябва, да бъде разбира се, защото целта ни е титлата. Медии, тролове и разни други имат задача, да изкарат любимиците ни, като най-големите неможачи и истината е, че се справят с тази задача. Наблюдавам най-вече в социалните мрежи как наши скачат срещи наши и само караници и без констроктивни спорове. Има обаче още и трезво мислещи, които са светлинката и вярвам в тях, аз също съм от тях и ще бъда на всички мачове, на които мога, да пея с цяло гърло за ЦСКА, за Саша Илич и за момчетата, но най-вече разбира се за емблемата и честта.

Според мен на пук на писачите, не ние трябва, да се притесняваме, а Кирил Домусчиев и сие, защото Саша Илич е човек, който знае как се става шампион. Изграден е като човек, който знае как да печели. Има близо 900 мача за Партизан Белград – гранд на нивото на ЦСКА. Маята му е шампионска и това е най-радващото.

Да не забравяме и факта, че той получи голям бонус в последните няколко дни, като Сектор „Г“ обяви, че се връща на трибуните, там къдете им е и силата.“, пиша запалянкото, а четивото му събира голямо одобрение.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ