„Гриша Ганчев много добре знае, какво му готвят след седмица, но сърцето му е от ЦСКА“

7 Dni Sport06.02.2023
Гриша Ганчев,

От Фейсбук профила на Иван Ковачев – фен на ЦСКА:

„След седмица започваме битката за титла №32, битка за която нашите пряки и не чак толкова съперници са се подготвили с една торба недостойни приоми. Сигурен, че съм всички в ЦСКА са наясно с това от чистача на съблекалните до горе – до собствениците – семейство Ганчеви, но също съм така сигурен, че те ще се борят, защото сърцата им са червени.

Съдии, играчи, отбори и кой ли не още, ще бъде „хващан“, но ние трябва, да сме две класи над тях, за да се справим с тези странични фактори. Най-радващото за мен е, че Сектор „Г“ отново ще бъде на мястото си. Исками се и вярваме, че те отново ще се раздават на 100%, а причината затова, е че обичат силно ЦСКА. Защото емблемата е над осбтвеници, над приприни и всичко останало. Трябва, да сме наистина заедно, за да успеем.

Желая успех на маестро Саша Илич и всички момчета, аз ще бъде на стадиона още в Стара Загора. Пеем, викаме и дерем гърла за любимия ЦСКА – друг избор и вариант няма.“, пише запалнякото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ