Десните бекове са голямата „синя“ мъка през сезона

7 Dni Sport04.02.2023
Левски - ФК ЦСКА 1948, Жереми Петрис

Левски има най-големи проблеми от началото на сезона с изпълнителите за поста на десния бек.

В момента те са свързани с Жереми Петрис, който се контузи на лагера в Дубай, като това не е първата му травма от началото на сезона. Те започнаха от лятото, когато клубът не се разбра с Драган Михайлович за нов договор. След това бе привлечен хърватинът Анте Блажевич, който бързо бе зачеркнат от Станимир Стоилов, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

След това дойде ред на Жереми Петрис и Абдулахи Шеху да запълнят дупката, зейнала на десния фланг на отбраната. Нигериецът трябваше да е алтернатива освен за този пост и за позицията вътрешен халф, но и той вече не е част от отбора поради лошо справяне със задачите си. Така за момента варианти за там останаха само съпътствания от травми Петрис, както и Патрик-Габриел Галчев, който бе оставен извън състава за доста мачове през есента от Станимир Стоилов.

Един от важните въпроси около състава сега е колко дълго ще е извън строя Петрис. И ако възстановяването му се проточи дали това най-после ще даде нови възможности за изява на Патрик-Габриел Галчев, или пък Стоилов ще вземе някакво друго по-нестандартно решение, опитвайки се да се справи с този проблем.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ