Никола Илиев се развихри за Интер, раздаде три асистенции за победа с 4:0 над Наполи

7 Dni Sport04.02.2023
Никола Илиев,

Българският талант Никола Илиев изигра пореден силен мач за юношеската формация на Интер до 19 години, след като се отчете с хеттрик от асистенции при успеха с 4:0 над Наполи в среща от първенството на Примавера 1, както е известен шампионатът при подрастващите в тази възрастова група.

18-годишният офанзивен халф беше титуляр и още до почивката беше подал на Александър Станкович (23’) и Исиака Камате (35’), които поразиха мрежата на съперника. Преди това Станкович, който е син на Деян Станкович, беше реализирал за 1:0 в 17-ата минута.

В 73-тата Илиев асистира и на Денис Куратоло за четвъртото попадение на сметката на домакините. Три минути по-късно бившият футболист на Ботев (Пловдив) беше заменен.

Този мач беше от последния кръг на първия полусезон. Тимът на Кристиан Киву обаче е чак 11-ти класирането, независимо че преди година “нерадзурите” спечелиха сребърните медали. Лидер сега е Рома.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ