„Сектор Г“ готви плакати за промяна на управлението, дебют с Берое

7 Dni Sport04.02.2023
Цска Сектор Г

Организираните фенове от „Сектор Г“ подготвят транспаранти с призиви за промяна на управлението на ЦСКА, съобщават колегите от „Тема Спорт“. Те ще бъдат опънати още на стадиона в Стара Загора при гостуването на Берое следващата неделя.

По този начин ултрасите ще изразят продължаващото си несъгласие с клубната политика, което споделиха и във вчерашната си декларация. Очаква се те да подготвят и няколко скандирания, насочени към ръководните фактори на „Българска армия“.

Отношенията по оста организирани привърженици – шефове продължават да са изключително обтегнати, като последната точка на конфликт бе свързана с приятелската среща с Македония ГП. От „Сектор Г“ призоваха тя да бъде отменена заради зачестилите нападения над български граждани в Северна Македония, но от ЦСКА обявиха, че ролята на футбола е да дава пример. Двата тима излязоха на терена с тениски „Не на насилието“ и завършиха 0:0.

Един от тарторите на червената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца обаче не остана доволен от това решение. „Дори и през главата не ми е минавало, че ще отложите контролата. За пореден път свалихте гащите с тази либерастка постъпка, срам и позор за тези които са създали великия ни отбор“, избухна преди няколко дни Велчев.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ