„Левски е спасен, кажете го вече“

7 Dni Sport04.02.2023
Карлово - Левски, Станимир Стоилов

Левски все още няма нов собственик, но в отговорните фактори в клуба се държат така, все едно Наско Сираков вече е направил джиро на мажоритарния пакет акции, а новият им притежател не желае да се официализира като такъв.

Както двата спонсора, платили лагера в Дубай вече трети месец не биват осветлявани, така може да се окаже, че притежател на над 86 процента от дяловете на клуба вече е нов субект, който по една или друга причина не иска да застане под прожекторите, поне на този етап. Знае ли човек, един ден може да се окаже, че има пресечна точка – единият от спонсорите на зимния камп да е свързан с новия собственик.

Така или иначе, заради това подминато осветляване се създаде впечатление, че на сините им е широко около врата. Много пъти бе обяснено, че въпросните 500 хиляди лева са целево дарение само и единствено за лагера в Дубай. Тоест от тези пари не могат да се плащат данъци, осигуровки, заплати, нищо! Но някои фенове, които не обичат подробностите, си знаят едно – защо се изхвърлихме на луксозното, като сме над 30 милиона лева назад?! От клуба може би трябваше да изпаднат в обяснителен режим – ама вижте, престоят в Дубай ни е подарък, а подаръците не се обсъждат, не се заменят и не се връщат.

Някъде там се къса връзката.

Автор: Желю Станков/ „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ