Лекар лекувал Слави Трифонов: Трябва, да Ви кажа истината за пациента ми Станислав Тодоров Трифонов

7 Dni Sport04.02.2023
Слави Трифонов,

Последните няколко седмици се вижда видимо подобряване на здравословното състояние на Слави Трифонов. Новина, която радва цяла България, защото Трифонов е образ, който е познат на всички, след като над 20 години всекидневно беше в национален ефир. Столичен ежедневник излезе с новина, в която твърди, че един от лекарите през, които шоумена е минал на консултации и прегледи е споделил няколко думи.

Специалистът е уверил, че здравословното състояние на Трифонов се е подобрило, което е било и целта. Това се се видя и на пресконференцията, която той даде с колегите си преди около седмица пред всички журналисти. Тогава освен видимо добре, Слави Трифонов бе и в добро настроение. Именно тогава стана ясно, че пазената ревностно от него декларация ще бъде публикувана съвсем скоро и за първи път всички ще видят какво притежава Станислав Тодоров Трифонов.


Усмивка от Станислав Тодоров Трифонов по време на въпросната пресконференция пред всички журналисти.

Въпреки подобреното му здравословно състояние не е ясно, дали той отново ще седне в стола на водещ на собственото си шоу по телевизия „7/8“ или там, ще продължи да се подвизава Иво Сиромахов. Зрителите се надяват на смяна.

„Трифонов изглежда презареден и готов за нови подвизи“, коментират потребителите в социалните мрежи.


Слави Трифонов зад любимото на цяла България бюро в шоуто, което в най-силните си години нямаше аналог.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ