Крушарски скандално: Казаха ми, че не мога да вляза във ВИП-зоната на „Локомотив“! А уредих 2,4 млн. лева

Пресконференция Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

Собственикът на 50% от акциите на Локомотив Пловдив Христо Крушрски разказа за взаимоотношенията му с останалите собственици в клуба в хода на изминалата година и половина.

В интервю за предаването „Арена спорт“ бизнесменът обясни, че не се е месил в работата на останалите управленци.

„Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Една Лига Европа би донесла повече от продажбата на някои играчи“, сподели той.

Роденият в село Говедарци Крушарски намекна за несъгласие между него и останалите собственици.

„Хвърлих доста средства за базата. Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито „да“, нито „не“. Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да влезна във вип зоната. Аз съм собственик на 50% от акциите“, поясни той.

Бизнесменът е готов да се завърне в клуба с по-основна роля.

„Аз бях стигнал до 2.4 млн. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега съм готов да помагам, ако трябва и ще вляза“, допълни той.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ