Браян Морено се е разболял, затова не е играл срещу Астана

7 Dni Sport28.01.2023
ЦСКА - Септември, Браян Морено

23-годишният нападател на ЦСКА Браян Морено е повален от вирус и това е причината той да пропусне вчерашната контрола с Астана, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Колумбиецът е усетил неразположението сутринта и от медицинския щаб на армейците веднага са взели мерки и са започнали неговото лечение. В предишните дни болен бе и норвежецът Тобиас Хайнц. Очаква се Морено, който е един от тримата голмайстори на тима през есенния полусезон, да пропусне оставащите контроли в Турция в неделя и понеделник, съответно срещу Македония Гьорче Петров и Шахтьор Караганда.

На „Армията“ изобщо не е обсъждана възможността приятелската среща с тима от Скопие да бъде отменена.

Такъв призив отправиха от фенклуб „Сектор Г“ на база повишилото се в последните дни напрежение по оста България – Северна Македония. Ако в ЦСКА бяха решили да послушат привържениците, трябваше да платят 20 000 лева. Такава неустойка е залегнала в договорите за контроли на Македония Гьорче Петров с всички тимове, които среща през зимата. До нея обаче няма да се стигне и съперниците от втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите от лятото ще се срещнат отново в неделя от 14:00 часа. Мачът ще бъде предаван на живо от TV1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ