Жуниор Кайсара в ЦСКА. Here We Go.

7 Dni Sport23.01.2023
Screenshot 2023-01-23 at 8.00.02

Един от играчите на Лудогорец, направили най-голяма кариера в чужбина след престоя си в Разград – Жуниор Кайсара, е вариант, да се завърне в България. Един от отборите, които го желаят е ЦСКА, съобщава столичен ежедневник в днешния брой. Разбира се, че вариант му остава и Лудогорец, където той е имал много добри моменти.

Жуниор Кайсара игра за Лудогорец 3 години – от 2012-а до 2015-а година. В този период той спечели 3 титли, но по-важното е, че игра много силно. Това му уреди трансфер за 5.5 милиона евро в един от големите германски отбори – Шалке 04. Впоследствие кариерата на Кайсара се насочи към Турция. За Истанбул Башакшехир, с който стана шампион през 2020-а година, до момента 33-годишният футболист записа 197 мача и вкара 2 гола.

ЦСКА гледа към него, като опитен играч, който може и знае, как да вдигне класата на отбора през пролетта, където целта е една единствена – титла на България.

Изданието твърди, че в момента ЦСКА сондира за подобна сделка и съвсем скоро ще действа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ