Контантин и жена му Надежда отвратиха, пуснаха си видео от банята, той по гащи, тя се клати

7 Dni Sport19.01.2023
IMG_8105

Певецът Константин известен с множеството си хитове на поп-фолк сцената отново напомни за себе си с видео шега, която публикува в акаунтите си в социалните мрежи. Коцето и екипа му са направили римейк на известни кадри, които станаха хит в социалната мрежа „Тик-ток“. Става въпрос за видео, в което жена се къпе и изпуска сапуна, това се забелязва от главния герой, който се приближава леко по-леко до своята цел.

Именно такова видео са направили Константин и жена му в личния им дом. Видеото е събрало почти 5 000 реакции за по-малко от един час. Към кадрите Коцето е написал: „Да запазим спокойствие!“ и е добавил емотиконка за душ.


Снимка от въпросното видео, в която Коцето се съблича приближавайки се до своята половинка.

Константин определено обича, да прави и споделя с приятелите си и феновете си подобни видеа. През последните месеци заедно със своите приятели сред, които Пацо и Фънки правят и качват подобни клипчета.

Реакциите специално затова видео за позитивни в голямата си част, а последователите на изпълнителя споделят, че той е успял, да ги разсмее искренно за пореден път.


Женската ръка, която изпуска сапуна във ваната и се опитва, да го хване, докато Константин се приближава.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ