Евандро разтърси социалната мрежа с емоционално послание към привържениците на ЦСКА!

121

Новото попълнение на ЦСКА Евандро да Силва се похвали за дебюта си с „червения“ екип в социалните мрежи.

21-годишният нападател публикува няколко снимки от първия си мач за отбора – при 3:0 над Дунав в неделя, като написа и дълъг коментар.

„Имах щастието да направя своя дебют за ЦСКА. Всичко се случи по най-добрия възможен начин и ние спечелихме още един мач. Искам да благодаря на Господ за всичко, което прави в живота ми, за това, че дава сила да се справям с всяка трудност. Искам да благодаря и на моята съпруга Аманда, която, въпреки че е далеч от мен, остава най-голямата сила и винаги ми вдъхва увереност и мотивация да показвам най-добрия си футбол“.

„Чувствам се изключително щастлив и амбициран. Надявам се да запиша много мачове с „червения“ екип и съм готов да дам много поводи за радост на нашите страстни привърженици. Благодаря на всички за учтивостта, с която ме приеха, получавам подкрепа от всички съотборници, треньори, ръководството и публиката“, написа Евандро.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ