Публикуваха истината за задкулисието във „Фермата“, Ирина яхна метлата, Джаферович си каза правичката

7 Dni Sport17.01.2023
Ирина Тенчева, Иван Христов

Вечната екранна двойка Иван и Андрей успяват толкова години да запазят приятелството и бизнеса си, защото има много хумор помежду им.

Нов забавен спор започна между продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов на общия им профил в Инстаграм. Създателите и водещи на „Фермата“ пак са леко скарани и този път е заради Иван. Той явно трудно приема разбиващата загуба на любимия си Реал Мадрид от вечния съперник Барселона. По този повод Христов пусна видео, в което с голям яд пее в колата си известният дует на Фреди Меркюри и Монсерат Кабайе, посветен на каталунската столица.

Пеенето на Иван е по-скоро грачене и Андрей веднага реши да се намеси по темата. Но не само той. „Мда… сега нека всички дами си представят 4-часово пътуване в една кола с този талант“, написа като коментар под видеото съпругата на Христов Ирина Тенчева. Бившият футболист Ваня Джаферович пък призна, че той е същия „тенор“ като седне зад волана. „Ако се съберем двамата с него в една кола, двигателя ще гръмне“, това написа той като коментар.


Андрей Арнаудов заедно с красивата си спътница в живоат Емануела Толева в красивия Рим.

Андрей Арнаудов доста злобно пожела на колегата си продуцент да пее още много песни за градове, чиито отбори са били Реал Мадрид през новата година, пише vihrogon.bg . Той се извини публично на феновете им, като каза че Иван просто не знае какво прави. „Той не разбира как ви съсипва с граченето си седмицата още от самото ѝ начало“, обясни Андрей.

А по повод Реал Мадрид цитира Камен Донев и крилатата му реплика „боят не да разгражда, той изгражда“. Много е вероятно Иван да не издържи тази обида към любимия му отбор и да има отговор на подигравките на Андрей.


Иван Христов и Андрей Арнаудов заедно на мъжка вечеря, която лично двамата са си сготвили.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ