Ивайло Чочев спечели категорично вота за Играч на полусезона във ФК ЦСКА 1948

7 Dni Sport17.01.2023
202301171146286546

Халфът на ФК ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, беше избран за Играч на полусезона. Гласуването се проведе на страницата на клуба във Фейсбук, а феновете на „червените“ бяха единодушни в избора си.

„Ивайло Чочев спечели категорично вота за Играч на полусезона в ЦСКА.

Гласуването се проведе в страницата на клуба във Фейсбук, а феновете на „червените“ бяха до голяма степен единодушни и посочиха халфа на отбора като най-добър през изминалия есенен дял в efbet Лига и турнира за Купата на България.

Както обещахме, един от гласувалите беше изтеглен след томбола и ще получи специални подаръци – халба на ЦСКА, шал на тима и картичка с подпис на нашия Играч на полусезона. Късметлията се казва Иво Кантарджиев. Молим печелившият да се свърже с екипа ни в делничен ден на телефон: 088 2747014, за да разбере как ще получи наградата си.

Чочев несъмнено е големият лидер на ЦСКА дотук през кампанията, като полузащитникът продължава да оглавява убедително голмайсторската листа в първенството със своите 14 попадения – с четири пред втория и третия в подреждането Тисера от Лудогорец и Бароан от Ботев (Пловдив).

Бившият играч на италианския Палермо изигра 17 двубоя в efbet Лига и 2 за Купата на България през есента, в които записа общо 1688 минути, а към сметката си освен 14-те гола добави и 4 асистенции. Ивайло Чочев се присъедини към ЦСКА през лятото на 2020 г. и постепенно се наложи като един от най-силно предствящите се родни футболисти в шампионата с общо 68 официални мача с червената фланелка, 31 попадения и 8 асистенции.

Пожелаваме на нашия Играч на сезона здраве, късмет и още много спечелени битки с ЦСКА!

Честито!“, написаха от клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ