Нов български нападател потегли с ЦСКА за лагера в Турция, Саша Илич е щастлив

7 Dni Sport16.01.2023
ЦСКА, Тренировка, Саша Илич

Нападателят Павел Жабов, който син на легендарния Петър Жабов потегли с ЦСКА за лагера на клуба, който ще се проведе в Турция през следващияте седмици. Жабов и останалите му съотборници отпътуваха от Пловдив със самолет. На борда на самолета са още тимовете на Берое и Хебър Пазарджик.

Павел Жабов се подвизава в ЦСКА II, където старши-треньор е Стамен Белчев, който лично е препоръчал талантливия играч на Саша Илич, а той се е вслушал и му е дал шанс, като го е включил в групата за лагера.

Жабов е един от изявените играчи в селекцията на ЦСКА II и редовно се разписва в третото ниво на родния футбол.

„Футболистът е юноша на Ропотамо Приморско от 2009 до 2015, когато преминава в Черноморец Бургас. От 2016 е академията на ЦСКА. Играе като нападател и ляво крило. През октомври 2021 тренира с първия състав на ЦСКА и записва минути в контролата с Банско.

Играе за националния отбор на България до 19 години“, гласи част от информацията за Жабов, която колегите от „FKCSKA“ са поместили на сайта си.

Баща му Петър Жабов има 118 мача за ЦСКА, в които е реализирал 35 попадения.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ