Тръгва ли си една от големите звезди на ЦСКА? В Бразилия напипаха клубен бос и той обясни

ЦСКА - Базел, Маурисио Гарсес, Лазар Туфегджич, Тибо Вион

Няма никакво развитие около сделката между ЦСКА и бразилския Бруске, който изпадна от Серия Б, за Маурисио Гарсес. Това обявиха медиите в страната на кафето, които разговаряха по темата с боса на Бруске Данило Резини. Той обяви пред omunicipio.com.br, че все още няма никаква оферта от ЦСКА за Гарсес. Припомняме, че играчът е под наем на стадион „Българска армия“ до края на сезона, а в договора му има клауза за откупуване, според която цената му сега е 600 000 долара, а лятото тя ще бъде 650 000 долара.

От „Армията“ разкриха, че няма да бързат с решението за окончателно откупуване на Гарсес. „Червените“ ще изчакат още няколко месеца преди да решат съдбата на крилото, но при всички положения „армейците“ нямат намерение да плащат нито 600 000 долара, нито 650 000. ЦСКА е наясно, че Бруске е във финансова криза и офертата за Гарсес, ако въобще „червените“ решат да правят такава, ще бъде най-много за 300 000.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ