ФК ЦСКА 1948 представя Райън Бидунга от Локо Пловдив днес

7 Dni Sport10.01.2023
Лудогорец - Локомотив Пловдив, Доминик Янков, Райън Бидунга

Централният защитник Райън Бидунга последва съотборника си Бирсент Карагерен и ще продължи кариерата си във ФК ЦСКА 1948. Вчера той не взе участие в тренировките на „смърфовете“, като все пак се появи на „Лаута“, за да се сбогува с играчите, треньорите и служителите в клуба.

Преди това той е провел дълъг разговор с босовете на „червените“ и е уточнил личните си условия.

Очаква се трансферът днес да бъде обявен официално. Това може да се случи в по-късните часове на деня, за да бъде финализирана и последната сделка между ФК ЦСКА 1948 и Локо (Пд). Става въпрос за привличането на десния защитник Матеус да Силва. Вчера той тренира със „смърфовете“, но днес се очаква да седне на масата за преговори със столичани.

Както е известно, триото „Карагерен, Бидунга, Матеус“ бе договорено още преди Нова година. Сделката се забави, защото играчите трябваше да постигнат споразумения за параметрите по личните си условия. След като това стане факт, в касата на Локомотив (Пловдив) ще влезе сумата от 1 милион евро.

Автор: „Мач Телеграф“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ