Владимир Манчев се надява Хебър през пролетта да домакинства в Пазарджик

7 Dni Sport30.12.2022
Хебър Пазарджик - Локомотив Пловдив, Владимир Манчев

Наставникът на Хебър Владимир Манчев коментира една от най-болните теми за привържениците на пазарджиклии – тази със стадиона.

„Имам уверението, че през пролетта Хебър ще домакинства в Пазарджик. Как ще стане, нямам идея, но това е обещано и не съм запознат със стъпките. За мен мачовете у дома ще ни направят още по-силни“, категоричен бе бившият нападател на ЦСКА пред „Тема Спорт“.

Както е известно, през есента тимът приемаше съперниците си на Националния стадион „Васил Левски“ пред минорен брой зрители. Посещаемостта със сигурност щеше да е много по-различна, ако Хебър играеше в Пазарджик. Стадион „Георги Бенковски“ обаче не получи лиценз заради липса на осветление.

На 19 септември бе даден старт на неговото изграждане, а тогава от фирмата изпълнител увериха, че за пълното осъществяване на проекта ще са нужни 105 календарни дни.

Тоест, ако всичко е наред, пилоните на съоръжението трябва да грейнат в началото на януари, а след това клубът да получи и нужните одобрения от регулаторните органи.

Първото пролетно домакинство на Хебър е срещу Спартак (Варна) и е насрочено за уикенда 18-19 февруари.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ