Нигерийски нападател и защитник пристигат в Локомотив Пловдив

7 Dni Sport30.12.2022
Локомотив Пловдив - Пирин Благоевград, Александър Томаш

Няколко чуждестранни футболисти се очаква да дойдат на проби в Локомотив Пловдив за старта на зимната подготовка. „Мач Телеграф“ съобщава, че сред тях със сигурност ще има поне двама нигерийци.

Става въпрос за защитник и нападател.

Селекцията в Локо (Пд) продължава, макар още да няма потвърждение за сделка с ФК ЦСКА 1948 за исканите от „червените“ футболисти, от които в клуба очакват сериозен приход. За пролетния дял в състава на Александър Томаш вече са сигурни нидерландецът Джовани Трупе (десен бек) и естонецът Ерик Copга (нападател). При положение, че поне Бирсент Карагарен и Матеус преминат при „червените“, Локо със сигурност ще привлече и ново крило. Ако се потвърди първоначалната договорка за пакетна сделка, която да включва още Райън Бидунга и Джовани, ще се търси и нов централен защитник.

Към момента от Локо проявяват интерес към десния бек на Спортист (Своге) Богдан Костов, но от втородивизионния клуб искат трансферна сума. Същото се отнася и за Септември, който няма да пусне без пари левия си бранител Мартин Ачков. На „Лаута“ се надяват обаче, че ще успеят да вземат футболиста от лятото като свободен агент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ