Реда Рабей: Най-нервен в Ботев е Мохамед Брахими

7 Dni Sport22.12.2022
Арда Кърджали - Ботев Пловдив, Мохамед Брахими

Клубната телевизия на ПФК Ботев (Пд) представи новия епизод на рубриката „Извън терена“. Гост в нея е халфът Реда Рабей. 28-годишният французин спази традицията и отговори на 20 въпроса на водещата Христина Драганова, като нито един от тях не бе на футболна тема.

Той разказа за своя път до първия професионален договор във футбола, за мечтите и живота в Пловдив.

„Резервиран и стеснителен съм, но съм добро момче“. Така Реда Рабей описа накратко себе си. Любимият му актьор е Дензъл Уошингтън, а най-спонтанното нещо, което е правил е да вкара гол от центъра по време на мач в Дания. „Държах топката и видях къде е вратарят. Шутирах и отбелязах от центъра“, призна халфът на „канарите“.

„Не мога да танцувам, невъзможно е. Не мога да си движа краката“, разкри още французинът. Според него най-нервният футболист на Ботев е Мохамед Брахими, а най-сериозните са вратарите Георги Аргилашки и Хидайет Ханкич.

„Брахими се изнервя от нищото – не му даваш топката – изнервя се. Когато му я подадеш, пак се изнервя. Постоянно е нервен“, разкри Реда.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ