Истината за Димитър Господинов – Гуспа от „Фермата 8: Мостът на времето“: Да, бебето е от мен, признавам

7 Dni Sport16.12.2022
Screenshot 2022-12-16 at 20.17.37

Димитър Господинов-Гуспа прави крачка напред в генералните неща

След като стана ясно още през лятото, че с жена му Мая са се разделили, Гуспата няма време за губене и нерви за чакане на важните неща от живота. Така за отрицателно време той успя да се загаджи с красивата Славия, а за капак преди няколко дни двамата обявиха, че връзката им ще се скрепи и с бебе.

Бързото развитие на обстоятелствата явно никак не го притеснява и като нищо направо е отворил нова страница в живота си. Бизнесът му уж процъфтява, а новата жена вероятно осмисля и дните му. Бебето пък съвсем не го очаквахме, поне не и толкова рано.

Но както изглежда, за Димитър Господинов, по-познат като Гуспата, няма невъзможни неща. След като попадна като че ли по случайност във “Фермата”, той на практика се сблъска със суровата действителност такава, каквато никога не я бе виждал. Градското момче трябваше да дои крави, да рине обор и какво ли още не. И макар да излезе преди финала, младежът взе всички позитиви от шоуто. Срещата със Славия Иванова пък повлияла съвсем неочаквано на целия му живот. По думите му младата жена е успяла да му покаже света в различна светлина. Така днес Мая вече е в миналото, а новостите за прясната двойка тепърва предстоят.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ