Лоши нови сполетяха Мирела Илиев от „Игри на волята“ на 12-ти декември

7 Dni Sport12.12.2022
Мирела Илиева,

Мирела от „Игри на волята“ се радва на голяма популярност след края на формата и ангажиментите ѝ се множат непрекъснато. Не може да се оплаче от липса на работа и внимание в социалните мрежи, но пък в личен план не е особено щастлива, пишат колегите от „БЛИЦ“.

Оказа се, че чаровната риалити звезда е изпаднала в любовна мъка. За това съдим от емоционално нейно клипче, на което я виждаме да плаче на любовна песен.

Наскоро е била на участие на изпълнителя V:RGO и сподели кратко видео как пее негова песен на любовта тематика със сълзи на очи.

Всички се питат каква е причината Мирела да се чувства толкова тъжна. Дали страда за бившия си приятел Митко Лефтеров или пък за новата си тръпка Валери, с когото под носа му се сваляха и май е имало и нещо повече.

Лефтеров изглежда я е превъзмогнал, а по всичко личи, че Валери ѝ е обръщал повече внимание единствено по време на формата, но нейните чувства към него изглежда са по-сериозни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ