Георги Велинов организира празник в Плевен

7 Dni Sport12.12.2022
ЦСКА, Георги Велинов

Ден преди финала на Световното първенство футболни емоции ще превземат Плевен. Един от най-великите вратари в историята на българския футбол Георги Велинов ще гостува в „Панорама“ мол заедно с популярния спортен журналист Ники Александров.

Te ще представят създадената в съавторство книга „Джони Велинов: Моята история“. Специално участие в събитието ще има мажоретният състав при СУ „Иван Вазов“ – Плевен с ръководител Надя Тодорова, а в публиката се очаква да присъстват много ветерани и млади надежди на плевенския футбол.

Футболният празник ще се проведе на 17 декември, събота, от 12:00 часа на Ниво 1 в Панорама мол Плевен (пред магазин „Зора“), като входът за събитието е свободен.

Георги Велинов ще сподели интересни подробности за израстването си като футболист и за някои от най-незабравимите мигове, които е изживял на терена, ще отговаря на въпроси на публиката, а в края на проявата ще раздава автографи и всеки желаещ ще може да се снима с него.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ