Алекса Ерски и Елица Янкова от „Игри на волята“: Да истина е новината за нас

7 Dni Sport10.12.2022
Алекса Ерски, Елица Янкова

Една от най-обсъжданите двойки в България през последните седмици, победителят в „Игри на волята“ сезон 4, Алекса и любимата му Елица, стягат сватба. След като набраха популярност около общото им участие в шоуто, влюбените гълъбчета не спират да публикуват сладки кадри в мрежата и да акцентират върху връзката си.

И ако до този момент не бяха категорични кога точно ще бъдете сватбата им и изобщо планират ли я, единствено се знаеше, че имат желание да минат под венчило, то днес научихме, че Елица се е захванала с тежката организация на големия ден.

Алекса единствено сподели след финала на шоуто, че двамата много искат да си закупят жилище в София, за да имат добър старт като семейство. Също така спомена, че Елица ще харчи 100-те хиляди лева, които спечели от „Игри на волята“, но може би част от тях ще отидат именно в инвестицията за жилище или пък за сватбата.


Снимката, която разкри, че Алекса Ерски и Елица Янкова ще ни зарадват с пищна и хубава сватба.

Преди броени минути Елица публикува стори в Инстаграм, което напълно я издаде, че двамата са Алекси са започнали да кроят планове за сватбата. Шампионката по борба е отправила апел към последователите си да ѝ препоръчат сватбени агенции в София. Явно големият ден наближава и двамата са решили да се венчаят в столицата, въпреки че Алекса е родом от Сърбия, а Елица – от Варна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ