От ФК ЦСКА 1948: Ще ви кажем цялата истина за Любослав Пенев

7 Dni Sport10.12.2022
ФК ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград, Любослав Пенев

Любослав Пенев официално вече не е старши треньор на ФК ЦСКА 1948, потвърдиха от клуба.

„Решението е взето еднолично от наставника, като то беше официализирано на среща с ръководството в събота. Клубът ни изразява благодарност за добрите резултати, постигнати от отбора“, се казва в съобщението на отбора от Бистрица.

По този начин излиза истината по случая.

Пенев изведе ФК ЦСКА 1948 до трето място в efbet Лига след края на есенния полусезон, записвайки десет победи, шест равенства и само две поражения. Сред тези резултати са успех още в първия кръг над Левски и две ремита срещу шампиона на България Лудогорец. Като старши треньор Пенев достигна със състава и до четвъртфиналната фаза в турнира за Купата на България.

„Всички благодарим на Любослав Пенев за високия професионализъм, демонстриран във всеки мач и всяка тренировка през общия ни път дотук. Понякога визиите за развитие могат да се разминат, което в никакъв случай не омаловажава постигнатото досега. Под ръководството на Пенев „червените“ се доказаха като един от най-силните отбори в родното първенство и впечатлиха с атрактивен и модерен футбол“, се казва още в съобщението.

Наставникът напуска заедно с треньорския си екип, с който се присъедини към клуба през тази пролет, както и със спортния директор Радослав Здравков и главния селекционер Методи Томанов.

От клуба обявиха, че скоро ще бъде съобщено кой ще новият старши треньор на отбора.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ