Трио на Ботев Пловдив се завръща срещу Славия

7 Dni Sport02.12.2022
Ботев Пловдив - ЦСКА, Тибо Вион, Мохамед Брахими

Трима основни футболисти се завръщат в състава на Ботев Пловдив за гостуването на Славия в мача от осминафиналите в турнира за Sesame Купат на България, съобщиха от пловдивския клуб.

Централният защитник Самуел Супрайен, крилото Мохамед Брахими и десният бек Николай Минков ще бъдат на разположение на старши треньора на „канарчетата“ Желко Копич за визитата на стадион „Александър Шаламанов“ след изтърпени санкции. Тримата бяха наказани и нямаха възможност да вземат участие при победата на „жълто-черните“ с 3:0 срещу третодивизионния Черноморец Балчик на 1/16-финалите в надпреварата.

За гостуването в столичния квартал „Овча купел“ на скамейката на Ботев ще се завърне и треньорът Желко Копич, който също бе със санкция и не води „канарчетата“ при визитата в Балчик.

Двубоят за „жълто-черните“ със сигурност пропускат трайно контузените Станислав Работов, Тодор Неделев и Антонио Перера. Срещата между Славия и Ботев Пловдив е в събота (3 декември) от 12:00 часа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ